Dakkapel voor nieuwbouw

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Dakkapel voor nieuwbouw

Interesse? 

Neem contact op

Welkom bij Timmers Dakkapellen, dé specialist in het op maat produceren, bouwen en installeren van moderne dakkapellen voor nieuwbouwprojecten. Als trotse dochteronderneming van Timmers Kunststof te Losser, hebben wij ons toegelegd op het verrijken van woningen met stijlvolle en functionele dakkapellen.

In de bruisende regio Twente, waar traditie en moderniteit hand in hand gaan, hebben wij onze thuisbasis. Van Enschede tot Hengelo, Almelo tot Oldenzaal, Losser tot Haaksbergen, Borne tot Rijssen, en verder naar Nijverdal, Holten, Ommen en Hardenberg, overal laten wij onze vakmanschap spreken. Onze dakkapellen worden met liefde en precisie vervaardigd, en we streven ernaar om aan de unieke behoeften van elke klant te voldoen.

Bij Timmers Dakkapellen begrijpen we dat nieuwbouwprojecten specifieke eisen stellen aan de toevoegingen aan het pand. Onze deskundige teams staan klaar om samen te werken met architecten, aannemers en projectontwikkelaars om dakkapellen te creëren die niet alleen naadloos aansluiten bij het ontwerp, maar ook bijdragen aan de esthetiek en functionaliteit van het gebouw.

Onze moderne dakkapellen zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen, waaronder duurzaam kunststof, om een langdurige en onderhoudsarme oplossing te bieden. Of het nu gaat om een strakke, eigentijdse uitstraling of juist een klassiekere vorm, wij passen ons aan aan de wensen van onze klanten. Bovendien zorgen onze ervaren vakmensen voor een vakkundige installatie, zodat elke dakkapel naadloos aansluit op het dak van de nieuwbouwwoning.

Hoewel onze roots stevig verankerd zijn in Twente, reikt onze service verder dan de regio. Timmers Dakkapellen is trots om door heel Nederland dakkapellen te plaatsen, waardoor woningen in het hele land kunnen profiteren van de meerwaarde en schoonheid die onze dakkapellen bieden.

Kies voor Timmers Dakkapellen en geef uw nieuwbouwproject de perfecte finishing touch. Wij combineren vakmanschap, maatwerk en een passie voor kwaliteit om dakkapellen te creëren die de tand des tijds doorstaan en uw woning verrijken.

Share our website