Over ons

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Over ons

Interesse in een dakkapel?

Neem contact op

Welkom bij Timmers Dakkapellen, een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en installeren van hoogwaardige dakkapellen. Als dochteronderneming van Timmers Kunststof, hebben we een solide reputatie opgebouwd in de regio Twente en daarbuiten, en we zijn er trots op om aan al uw dakkapelbehoeften te voldoen.

Bij Timmers Kunststof kunt u terecht voor op maat gemaakte onderhoudsvrije dakkapellen van uitstekende kwaliteit. Deze worden door onszelf gefabriceerd en geplaatst op uw woning binnen een dag. Door de zorgvuldige voorbereiding verloopt de plaatsing zeer gunstig. Binnen een paar uur is uw dak alweer wind en waterdicht.

Infoblad Rijksoverheid

- Hoog afwerkingsniveau
- Binnen 1 dag geplaatst
- Extra wooncomfort
- Lange levensduur
- Hoge isolatie en goede ventilatie
- Uitstekende prijs / kwaliteitsverhouding
- Alles met de hijskraan

Onze missie is eenvoudig: we willen de levens van onze klanten verbeteren door het creëren van meer ruimte en licht in hun woningen. Een goed geplaatste dakkapel kan wonderen verrichten voor de functionaliteit en esthetiek van uw huis. Bij Timmers Dakkapellen begrijpen we dat elke woning uniek is en dat elke klant specifieke wensen heeft. Daarom nemen we de tijd om met u samen te werken, uw behoeften te begrijpen en de perfecte oplossing te bieden die naadloos aansluit bij uw woning en uw visie.

Wat onderscheidt ons van de rest? Het zit allemaal in de details. We streven naar absolute perfectie in elk aspect van ons werk. Onze dakkapellen worden op maat gemaakt in onze eigen werkplaats, waar vakmanschap en moderne technologie samenkomen om hoogwaardige producten te leveren. We gebruiken alleen de beste materialen om duurzame en energiezuinige dakkapellen te bouwen die jarenlang meegaan. Daarnaast houden we rekening met alle geldende bouwvoorschriften en normen om ervoor te zorgen dat uw dakkapel veilig en betrouwbaar is.

Onze ervaren vakmensen, die bekend zijn met de regio Twente, inclusief plaatsen als Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal, Losser, Haaksbergen, Borne, Rijssen, Nijverdal, Holten, Ommen en Hardenberg, staan klaar om uw dakkapelproject tot leven te brengen. Ze zorgen voor een vakkundige installatie en streven naar minimale verstoring van uw dagelijkse leven tijdens het proces. Bovendien zijn we flexibel en bereid om dakkapellen door heel Nederland te plaatsen, zodat iedereen kan profiteren van de voordelen van ons vakmanschap.

Bij Timmers Dakkapellen geloven we in transparantie, eerlijkheid en uitstekende klantenservice. Ons team staat altijd paraat om uw vragen te beantwoorden, u te adviseren en u te begeleiden bij elke stap van uw dakkapelproject. We begrijpen dat het investeren in een dakkapel een belangrijke beslissing is, en we streven ernaar om u de gemoedsrust te bieden dat u de juiste keuze hebt gemaakt.

Of u nu meer ruimte, licht of een nieuwe uitstraling voor uw huis wilt, Timmers Dakkapellen staat voor u klaar. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek, en ontdek hoe we uw huis kunnen transformeren met een op maat gemaakte dakkapel van topkwaliteit. Samen kunnen we uw woondromen waarmaken.

Share our website